TONDACH® bukuri natyrale & pullaze të qëndrueshme

Impressum

Të dhënat simbas Ligjit-të afarizmit- E- § 5

Emri i ndërrmarjes:
Prodhimtaria:
Shërbimet:

TONDACH GLEINSTÄTTEN AG
TONDACH®-Tjegulla dhe tulla muri
Këshilla dhe përpilime të ofertave për pullaze dhe zgjidhje për mur -falas 

Rruga:
KPO / Vendi:

Graschach 38
8443 Gleinstätten

Numri i regjistrit të biznesit:
Regjistri gjyqësorë:
Telefon:
Telefax:

46684d
Landesgericht für ZRS Graz
03457 2218-0
03457 2218-22

Homepage:
E-Mail:

www.tondach.al
office@tondach.at

 

 

Google Analytics

Kjo faqe e internetit përdor Google Analytics, një analizë e internetit të Google Inc. ("Google"). Google Analytics përdor të ashtu-quajturat "cookies",tekste që janë ruajtur në kompjuterin tuaj dhe të cilat lejojnë analizimin e përdorimit tuaj të Web-faqes. Informacionet e gjenerura për përdorimin e faqes tonë të internetitn përmes  të ashtuquajturave "Cookies" (duke përfshirë adresën tuaj IP)  transferohen në një server të Google në SHBA dhe ruhen atje. Në këtë faqe IP Adresa bëhet anonime në atë mënyrë që Google IP adresën tuaj e shkurton  në kuadër të shteteve anëtare të BE apo vendet e tjera që kanë nënshkruar Marrëveshjen për Zonën Ekonomike Evropiane.Vetëm në raste të jashtëzakonshme adresa e plotë IP transferohet në një server të Google në SHBA, ku ajo shkurtohet. Google do të përdorë këtë informacion për të analizuar përdorimin tuaj të faqes tonë të internetit,duke  përpiluar një raport mbi aktivitetet e web-faqes për pronarin e web-faqes  dhe për të ofruar shërbime të tjera që lidhen me faqen e internetit dhe internet. IP Adresa e cila është transferuar nga shfletuesi i juaj në kuadër të Analytics Google  nuk do të shoqërohet me të dhëna të tjera të Google. Instalimi i "cookies"- mund të parandalohet përmes shtesave adekuate te software-i shkarkuasit tuaj ; kështu që ju do të duhet të shkarkoni dhe instaloni plugin shfletuesin i cili është vendosur këtu (incl IP adresa juaj.): Http: // mjete .google.com / dlpage / gaoptout? hl = en. "

Ne ju këshillojmë, megjithatë, se në këtë rast ju ndoshta nuk mund të përdorni plotësisht të gjitha funksionet e kësaj faqëje interneti. Duke përdorur këtë faqe, ju jepni pëlqimin për përpunimin e të dhënave të mbledhura për ju nga Google siç përshkruhet më sipër dhe për qëllimet e lartpërmendura.

Informacione të mëtejshme mund të gjenden në http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de resp. http://www.google.com/intl/de/analytics/privacyoverview.html (informatat e përgjithshme në lidhje me Google Analytics dhe mbrojtjen e të dhënave). Ju lutem vini re se në këtë website Google Analytics është zgjeruar me 'gat._anonymizeIp (); "për të siguruar një regjistrim anonim të adresave IP (e ashtuquajtur IP-maskim.)."

Fotografitë: © TONDACH®, Archäologischer Park Carnuntum, Norman A. Müller, arkitekt Loidolt, zyra e projekteve Szyzkowitz & Kowalski, Atelje Schmelz & Partner, Pures Leben, arkitekt Seifert, arkitekt Lingenhöle, Fotolia