TONDACH® bukuri natyrale & pullaze të qëndrueshme

Produktet

 • Zgjidhjet


  TONDACH ofron zgjidhje të shumëta për pullaze në ndërtime të reja dhe restaurime.Këtu keni pasqyrë të zgjidhjeve të sigurta dhe sistemeve origjinale.
  më tej

 • Pullazi

  Vendosni me TONDACH® akcente të jashtëzakonshme te pullazet me forma klasike dhe moderne, me forma ekstravagante të tjegullave dhe niansa të shumta pa shkëlqim(mat) deri te ato me shkëlqim të lartë (glazura). më tej

 • Pajisjet shtesë nga qeramika

  Pajisjet kompatibile-sisteme të pullazit nga TONDACH® janë të domosdoshëme për një zgjidhje harmonike dhe teknikisht të përsosur të pullazit më tej

 • Tuning "sicher = sicher"

  TONDACH® Tuning asortimenti i është përshtatur secilit lloj tjegulle. më tej