TONDACH® bukuri natyrale & pullaze të qëndrueshme

TONDACH® Continental Plus

Continental Plus është tjegull e presuar me brinjë anësore të dyfishita dhe mjaft të thella.

Continental Plus është tjegull e presuar me brinjë anësore të dyfishita dhe mjaft të thella. Në këtë mënyrë mundëson përmbyllje më të mirë të sipërfaqes së pullazit duke evituar rrezikun e depërtimit të shiut me erë dhe stuhive me borë të thatë. Largësia e listelave përcaktohet në varësi të pjerrësisë së pullazit, kurse listelimi rrëshqitës prej 28–36 cm e bën këtë tjegull ideale për rikonstruksionin e pullazeve në rast se kanë qenë të mbuluara me tjegulla të dimensioneve tjera.

Optimale për restaurim Të gjitha ngjyrat e mundëshme
Shtype informaten mbi produktin Këtë faqe shtype si faqe produkti
Këshillim
Me kënaqësi,ne do të ju këshillojmë personalisht.
Vertriebspartner
in Ihrer Nähe finden
Foto Shërbimit
Fotografia është dërguar.

TONDACH® bota e ngjyrave: ngjyrat natyral

TONDACH® bota e ngjyrave: ngjyrat pa shkëlqim(mat)

TONDACH® Continental Plus

Gjatësia totale: cca. 44,5 cm
Gjërsia totale: cca. 27,2 cm
Listelimi i rekomanduar: cca. 36,0 cm
Pjesa zhvendosëse: cca. 28,0-36,0 cm
Gjërsia mbuluese: cca. 23,0 cm
Harxhimi në m² : cca. 12,0-15,5 copë
Pesha për copë: cca. 3,1 kg
Vendosja: me bashkim
Pjerrësia minimale e pullazit:
30° pa nënstrukturë
25° me nënstrukturë
15° me nënstrukturë me kërkesa të veçanta
Paketimi: 7 copë /paketimi, 280 copë /pal.
Ngjyrat: natyrore, kuqe, kaftë, zallë, antikë, gjelbërt

Pajisje shtesë specifike për TONDACH® Continental Plus

Pribor za krov

Produkte tjera

TONDACH® Constant Plus

Constant Plus është tjegull e presuar me brinjë anësore të dyfishita dhe mjaft të thella.

TONDACH® Efekt Plus

Efekt Plus është tjegull e presuar dhe përdoret për të mbuluar pullaze të pjerrëta.

TONDACH® Mediteran Plus

Tjegulla e presuar Mediteran Plus përdoret për të mbuluar pullaze të pjerrëta.

TONDACH® Šindra Plus / Natura

Shindra Plus / Natura është tjegull e tërhequr pa brinjë e cila fisnikëron me bukurinë e saj klasike

TONDACH® Saturn

Tjegull e formatit të madh

TONDACH® Venera

Me Venerën përfitoni elegancë në pullaz.

TONDACH® Jupiter

Tjegull e formatit të madh, ideale për të gjitha pullazet

TONDACH® Twist

Twist është një prej tjegullave TONDACH® XXL më të pëlqyera, të cilat tani mund të blihen me një Finish Deluxe!

TONDACH® Fragment Plus

Fragment Plus është tjegull e presuar dhe përdoret për të mbuluar pullaze të pjerrëta.