TONDACH® bukuri natyrale & pullaze të qëndrueshme

Ku mund ti gjejë referencat TONDACH® në rrethin tim?

Mediteran

Pullazet referuese të  Tondach-ut  mund ti gjeni në pikën e menysë  Objektet referuese. Fitoni një zgjedhje të   madhe në arkitektura të ndryshme të pullazeve.Si dhe  në galerinë e objekteve  referuese mund të  gjeni variante të ndryshme të pullazeve, të cilat   i plotësojnë të gjitha dëshirat e juaja për    realizim –TONDACH® ofron  liri në dizajnim.

Në qoft se dëshironi të vizitoni ndonjë Referencë në afërsinë   tuaj, me kënaqësi do ta aranzhojmë,. Na thirrni me telefon në 038 60 80 29   ose dërgoni e-mail në  office@tondach.com–menjëher   do të mundohemi të ju a plotësojmë dëshirën për vizitë.

I gëzohemi thirrjes Tuaj!

TONDACH® Pamja e referencave