TONDACH® bukuri natyrale & pullaze të qëndrueshme

Enkas për restaurimin e pullazit

Vija e produkteve e tjegullave zhvendosëse TONDACH ® mundëson  restaurimin efikas dhe të shpejtë, për shkak se këto tjegulla  mund të rrëshqasin  deri në 6 cm në gjatsinë mbuluese. Kjo do të thotë,se gjatë një ndërrimi të pullazit listellat nuk duhet të rinovohen. Kjo kursen kohë dhe para!

Gamë e gjerë e produkteve për restaurimin e pullazit

TONDACH® ofron modele të shumta duke përfshirë zgjidhjet në nën-pullaz  dhe komponentëve për mbrojtje nga rrufeja. Gjatë një restaurimi të pullazit me TONDACH® ju zgjidhni nga modelet e shumta të tjegullave,më shumë se 25 ngjyra të ndryshme dhe të tre sipërfaqeve të ndryshme.Të kuqe natyrale, mat deri në shkëlqim ju mund të krijoni individualitetin në pullaz.

Përfitimet me TONDACH®:

  • Përshtatshmëria për sistemet ekzistuese të listellave
  • Tjegulla me zhvendosjen shkon deri në max. 6 cm.
  • kompenzon tolerancat e vogla dimensionale të listellave ekzistuese
  • Siguria & mbrojtja me ballë të dyfishtë-dhe brinjëzimi anësorë
  • Më shumë se 25 ngjyra
  • Produkt i pastër natyrorë - nuk ka shtesa kimike
  • 33 vjet garancion

 

Më shumë për ketë:  TONDACH® Tjegullat për restaurim

100 vjet jetëgjatësi

Tjegullat TONDACH®  bëhen  prej dheu, uji, ajri dhe zjarri, krejtësisht të pastërta prej shtesave kimike.Me pjekjen në mbi 1000 ° C arrihet një jetëgjatësi prej më shumë se 100 vjet.