TONDACH® bukuri natyrale & pullaze të qëndrueshme

Restaurimi i pullazit me TONDACH®

Mbi 400 opsione

TONDACH® ofron një shumëllojshmëri të pabesueshme të formave. Kjo rezulton me rreth 400 mënyra të ndryshme! Përdorni lirinë maksimale të modelimit në pullaz:

  • Më shumë se 25 nuanca  (të zdritëshme deri të errëta, me shkëlqim ose mat)
  • Lloje të shumta tjegullash për pullaze klasike, mesdhetare, lozonjare apo moderne
  • Sipërfaqe të fisnikruara për estetikë të qëndrueshme  (UV- acide dhe alkali-rezistente)
  • Mbulimi i pullazit mund të bëhet që nga 13 ° pjerrësi pullazi  

Nëse një pullaz të ri, atëher një TONDACH ®

TONDACH ® ofron shumë dizajne për të gjitha modelet e pullazeve dhe është optimal për shtëpi pasive,solare dhe me energji të ulët. Si një produkt ndërtimi biologjik, ndërkombëtarisht i rekomanduar TONDACH ® fitoi  çmimin europian „Natureplus“. 33 vjet garancion  flasin gjithashtu për TONDACH ® si dhe  pajtueshmërinë me mjedisin jetësorë, si një produkt të pastër natyrore pa shtesa kimike.

 

100 %
Fleksibilitet

Restaurim fleksibël për të gjitha llojet e pullazit

Si  specialist që është për restaurimin e  pullazit TONDACH ®  ka dijuni gjithëpërfshirëse know-how dhe gamë optimale  të produkteve, të tilla si tjegulla TONDACH ® me rrëshqitje.Gjërsia e pjesës zhvendosëse zakonisht lejon një zëvendësim pullazi pa renovimin të kushtueshëm të sistemit të listellave. Zgjidhjet renovuese të  TONDACH ®-ut krijojnë siguri dhe vlera të qëndrueshme.

 

Avantazhi i kostos:Mundësia e zhvendosjes deri në 6 cm kursen në ndërrimin e listellave gjatë renovimit të pullazit .

 

100 %
Siguri

Teknologji superiore, funksion optimal

Përforcues kundër stuhisë, balli i dyfishtë dhe brinjëzimi anësor kujdesen për siguri më të lartë ndaj stuhisë. Dizajni me funksionalitetin ndërthuren në mënyrë të  përkryer dhe ofrojnë mbrojtje më të mirë në të gjitha motet e jashtëzakonshme - veçanërisht me breshër dhe stuhitë. 

 

Avantazh i sigurt: përforcuesit kundër stuhisë ofrojnë siguri maksimalne.

 

100 %
Bukuri

Gëzim të qëndrueshëm për brezat

Sipërfaqet e trajtuara me ngjyrë te tjegullat TONDACH ® janë të bukura dhe unike duke u pjekur në mbi 1000 ° C janë veçanërisht të  qëndrueshme. Jetgjatësia e dëshmuar e një tjegulle është më shumë se 100 vjet.

 

Avantazh i pastër:fisnikrimi i veçantë i sipërfaqes kujdeset për ngjyra të qëndrueshme-përhershme dhe bukuri në pullaz.