TONDACH® bukuri natyrale & pullaze të qëndrueshme

Zgjidhjet origjinale të sistemit TONDACH®

Me zgjidhjen gjithpërfshirëse origjinale  të TONDACH® -ut do të  kënaçeni  me pullaz kualitativë të sigurtë dhe të qëndrueshëm.

1. Siguria për shtresën e ulët të pullazit

Membrana  inovative TONDACH®  pa pore, me cipë të dyfishtë aktive mbron përhershëm dhe sigurtë konstrukcionin e pullazit. Sub(nën)-and-Top(mbi)- frenuesi i ri i avullit  dhe DASATOP gryka e ventilimit me vlerat e veta të rezistencës së ndryshueshme difuzive ofron siguri maksimale vendoset  lehtë  dhe ekonomikisht.

 

2. Mbështetëset solare  / moduli  fotovoltaikë

Modulet  mbështetëse TONDACH® ofrojnë një cilësi të lartë dhe zgjidhje të sigurtë përforcimi për të gjitha panelet  diellore aktuale dhe elementet fotovoltaike, ato  instalohen pa mundim të madhë.

 

3. Ndriçmi dhe dalja mbi pullaz

Sillni dritë në dhomat pa dritare! TONDACH® ofron asortiment të gjerë të opsioneve për ndriçim elegant të përmbajtur dhe shumë funksional si dhe dalje mbi pullaz.

 

4. Dëpërtimi nëpër pullaz, sistemet e ventilimit

Kompleti i sistemit TONDACH®  me tubën nga argjila,tjegullën me vrimë,zorrë dhe manzhetë pengon besueshëm dhe  përhershëm çdo ndërhyrje të ujit te depërtimet nëpër pullaz. Nga jasht vizualisht të kombinuara brenda  teknikisht përkryer të kyçura  dhe sidomos të papërshkueshëm!

 

5. Zgjidhjet për kurorë dhe gërhamë duke përfshirë edhe ventilimin

TONDACH® zgjidhjet për kurorë dhe gërhamë të pullazit janë të sigurta, të bukura, dhe i lejojnë  pullazit tuaj frymëmarrje. Kulmorët TONDACH® krijojnë së bashku me tjegulla një pamje homogjene, dhe elementet ventiluese për kulmorë dhe gërhamë TONDACH® parandalojnë besueshëm dëmet prej lagështisë.

 

6. Përfundimi i pullazit dhe pjesa anësore

Ndikimet atmosferike atakojnë sidomos  pjesët e kurorës dhe anësore ! Të gjitha komponentet –qeramike  TONDACH ®  i ofrojmë të përshtatura me pllaka fillestare  dhe përfundimtare që janë prodhuar me masë  gjegjësisht me tjegulla anësore-përfundimtare që janë një zgjidhje  teknikisht e përsosur dhe e sigurtë kundër shiut, breshërit dhe borës.

 

7. Mbrojtja nga stuhitë

Përforcuesit kundër stuhisë TONDACH®, bulonat shtërngues përfshirë edhe unazat papërshkuese  ofrojnë sigurinë komform  standardeve më të reja. Si shërbim në Internet TONDACH® ofron përllogaritjen  e përforcimeve simbas standardit dhe skemën e vendosjes.

 

8. Sistemet e mbajtjes së borës

Sistemet e borëmbajtjes dhe pajisjet shtesë TONDACH® kujdesen për siguri, për të parandaluar rrëshqitje të pakontrolluar të borës dhe integrohen në mënyrë vizuele dhe harmonike në imazhin e pullazit.

 

Informata më të hollësishme Ju gjeni te TONDACH® Zgjidhje për pullaze në detaje