TONDACH® bukuri natyrale & pullaze të qëndrueshme
 • Wienerberger logo

  Wienerberger

  Kompania Wienerberger është prodhuesi më i madh i tullave dhe i tullave të fasadës, udhëheqës tregtar për çatinë me tjegulla argjile në Evropë dhe i pllakave të betonit për shtrim në Evropën Qendrore dhe Lindore.

  www.wienerberger.al

  Më shumë
 • Shum-llojëshmëria e ngjyrave Tondach

  Në TONDACH®  ngjyrat e pullazit Tuaj gjithashtu do të përputhen  me përfundimin . Zgjidhni me  Natyrë, Engobë ose Glasurë në mes të tre sipërfaqeve-karaktereve të  ndryshme dhe llojëllojshmërisë të ngjyrave dhe nijansave.

  Më shumë